Freestyle Artstudio Kimenai in de oude Nettenfabriek

Over creatieve artstudio Apeldoorn. Studio Kimenai is een inspirerende plek waar je op een relaxte manier met creativiteit aan de gang kunt. Daarom noemen we het ook een freestyle artstudio. We focussen ons op het ontdekken van de kunst dus we nemen iedere keer een andere kunstenaar of kunststroming onder de loep. Ik geloof namelijk dat het leven al druk en stressvol genoeg is. En ik wil mensen de mogelijk geven om gewoon weer lekker aan de gang te gaan en te ontdekken zonder stress. In lijn met die gedachte heb ik er dus ook voor gekozen om een all-in prijs te hanteren zodat je totaal ontzorgd wordt. Helemaal zen dacht ik zo.

splaahpaars

Dit maakt Studio Kimenai bijzonder

Naast het unieke lesprogramma is de locatie van de studio in de oude Nettenfabriek ook erg bijzonder.

De Nettenfabriek ligt naast het station centrum Apeldoorn en is dus goed bereikbaar als je met bus, trein of auto wilt komen.

Het is in de zomer een beetje warm en in de winter een beetje koud maar dat is het industriele karakter meer dan waard. Gewoon lekker laagjes kleding aandoen.

De studio heeft een fijn huisskamergevoel en is vrij compact dus de groepjes blijven ook lekker klein.

Schilderles workshops teamuitjes Apeldoorn
b9ca0893-0066-4a39-9ce6-d3705323495c

Over Monika Kimenai

Even kort over mij, de aanstichter van al dit creatieve geweld. Ik heb 8 design gestudeerd en ben inmiddels al zon 15 jaar aan de slag als ontwerper. Als grafisch ontwerper werk je natuurlijk in opdracht van allerlei toffe merken maar ik heb daarnaast altijd vrij werk gemaakt in de vorm van kunst uit als lekkere uitlaatklep. Hoe meer kunst ik maakte hoe meer ik de behoefte had om ook echt de technische klassieke teken- en schilderskills onder de knie te krijgen. Dus ik ben altijd in ontwikkeling gebleven, altijd blijven ontdekken. En dat gun ik anderen ook!

Naast allround creatief kunstenaar zo nog wat termen die bij mij passen. Honden, boksen, lekker eten en drinken maar dan wel vega, koken, koeienknuffelen, pleegouder en ohja ik probeer mezelf spaans te leren.

Een sfeerimpressie van Studio Kimenai

splaahpaars

Art Studio Kimenai in Apeldoorn

Over creatieve artstudio Apeldoorn. Bij Art Studio Kimenai heb je tekenlessen, creatieve workshops en een breed kunstprogramma, perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, educatie en mindfulness. De art studio is ideaal voor, jong en oud, in de regio Apeldoorn met een passie voor creativiteit.

Of je nu op zoek bent naar inspirerende kunst en tekenlessen voor kinderen of voor jezelf, Monika Kimenai staat klaar om je te begeleiden. Met het all-inclusive pakket hoef je je nergens zorgen over te maken – alles wat je nodig hebt om te creëren wordt verzorgd.

Bezoek de sfeervolle studio in de Nettenfabriek, dichtbij station Apeldoorn en naast de Fotovakschool en de Royal Talens fabriek. Dé plek waar kunstenaars samenkomen en nieuwe kunststromingen ontdekken.