Kom met eens met een clubje een toffe workshop doen

Creatieve kunstworkshops Apeldoorn. Teamuitje Picasso-avond met je collega’s? Of doe de workshop doodle-art met je vrienden? Een beetje afhankelijk van de hoeveelheid mensen en wat jullie leuk vinden kunnen we een mooi programma maken. Er zit een horecagelegenheid in de Nettenfabriek dus we kunnen zelfs een klein wijntje of wat te lunchen aan laten rukken. Lees meer over de mogelijkheden of neem even contact op om een programma samen te stellen.

Splashblauw
Schilderles workshops teamuitjes Apeldoorn Sip & Paint avond Apeldoorn

Handig om te weten over de workshops

  • Studio Kimenai is een freestyle studio dus we kunnen overleggen welk type workshop het beste bij jullie past. Kies je voor een klassiek stilleven of bedenken we iets wat past bij het thema van je teamdag?
  • Ook de duur van de workshop is bespreekbaar. Wil je een dagdeel of een geheel dagprogramma?
  • Afhankelijk van de wensen kunnen een mooi aanbod maken, inclusief materialen, koffie, thee, snacks, lunch etc.
  • Creatieve kunstworkshops Apeldoorn. Studio Kimenai zit in de oude Nettenfabriek in Apeldoorn. Dit ligt naast het station centrum Apeldoorn en is dus goed bereikbaar als je met bus, trein of auto wilt komen.
  • Het is in  de fabriek in de zomer een beetje warm en in de winter een beetje koud maar dat is het industriele karakter meer dan waard. Gewoon lekker laagjes kleding aandoen.

Sluit een keer aan bij een Sip & Paint avond

Volg Studio Kimenai op Instagram of Facebook en hou in de Sip & Paint events in de gaten voor hoe, wat en wanneer.

Een sfeerimpressie van Studio Kimenai

splaahpaars

Art Studio Kimenai in Apeldoorn

Creatieve kunstworkshops Apeldoorn Bij Art Studio Kimenai heb je tekenlessen, creatieve workshops en een breed kunstprogramma, perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, educatie en mindfulness. De art studio is ideaal voor, jong en oud, in de regio Apeldoorn met een passie voor creativiteit.

Of je nu op zoek bent naar inspirerende kunst en tekenlessen voor kinderen of voor jezelf, Monika Kimenai staat klaar om je te begeleiden. Met het all-inclusive pakket hoef je je nergens zorgen over te maken – alles wat je nodig hebt om te creëren wordt verzorgd.

Bezoek de sfeervolle studio in de Nettenfabriek, dichtbij station Apeldoorn en naast de Fotovakschool en de Royal Talens fabriek. Dé plek waar kunstenaars samenkomen en nieuwe kunststromingen ontdekken.

Studio Sale, limited edition artprints